Hoppa till sidans innehåll

Street Hop


Vi kommer att starta upp en ny omgång kurser från och med 28:e augusti. Föranmälan kan göras via följande länk: Föranmälan

Nedan finns lite matnyttigt om vad Street Hop är:

Street Hop är den ultimata dansformen för att bli en bra dansare.
Utvecklat från bland annat Street Dance, Break Dance, Lindy Hop och Hip Hop.

Den bygger upp basteknik, kreativitet och dansglädje samtidigt som dansen innehåller kända rörelser och koreografier som kan ses i världskända musikvideos. Dansen dansas till musik som spelas på radion, vilket gör den än mer populär bland yngre.

Här kommer en liten presentation av våra kursledare:

Ingemar Önnerås har undervisat dans på heltid i 20 år, både i och utanför Sveriges gränser. Med sin övertygelse att alla kan lära sig dansa, har han nått framgång. Han har jobbat med allt från 4-åringar i Uddevalla till filmstjärnor och dansare i Hollywood. Hans elever har vunnit internationella priser, setts i filmer och i Eurovision Song Contest. Genom lek, glädje och förståelse byggs elevernas danskunskaper.

Emelie Andersson har dansat Street Hop i åtta år. Hon är utbildad i föreningens egen Swingakademi. Emelie genomför sina lektioner med stort engagemang och mycket glädje.

Victoria Färm har dansat Street Hop i åtta år. hon är utbildad i föreningens egen Swingakademi. Hon är också väldigt engagerad och älskar verkligen dansen.

Johanna Jonasson och Melanie Hughes har båda dansat Street Hop i åtta år. De är utbildade i föreningens egen Swingakademi. De är också väldigt engagerade och mycket omtyckta av barnen.

Uppdaterad: 10 JAN 2018 20:33

Postadress:
DK Swing - Danssport
Arabygatan 80
35246 Växjö

Kontakt:
Tel: 047027880
E-post: This is a mailto link

Se all info