Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Svenska Danssportförbundet ser fram emot ytterligare en testtävling i Bugg och Dubbelbugg samt även en testtävling i lag
 
RF kommer öppna upp en ansökan om kompensationsstöd i slutet av vecka 4.
 
Riksidrottsförbundet arbetar fortlöpande med att identifiera idrottens utmaningar under tiden med coronapandemi och restriktioner. För att tydligare kunna beskriva idrottsföreningars situation så ber vi er svara på den enkät som RF har tagit fram.
 
Vid två separata pressträffar idag presenterade regeringen positiva nyheter för svensk idrottsrörelse.
 
Den 12 februari genomför WDSF "Breaking Judges Congress" (online), för att utbilda domare till tävlingar kopplade till WDSF.
 

Ordförandekonferens SLT

(2022-01-14 13:13)
Då tävlingen Stockholm Stars Dance Championship har flyttats på grund av rådande omständigheter och restriktioner så kommer Förenings/Ordförandekonferensen den 6 februari genomföras via Teams.
 
Är du rätt person för att driva ett framgångsrikt arbete med förbundets medlemsföreningar? Att utveckla samarbete med dessa och vara en support i verksamheterna samt ta rollen som den föreningsutvecklande kraft förbundet idag saknar?
 
RF kommer att öppna upp ytterligare omgångar av kompensationsstöd. Kompensationsstödet kommer vara modifierat jämfört med tidigare och i första läget kommer enbart enskilda evenemang vara sökbara.
 
Den 10 januari meddelade Regeringen och Folkhälsomyndigheten att nya restriktioner träder i kraft den 12 januari. Här sammanfattas de nya allmänna restriktionerna samt hur de påverkar danssporten.
 

Flytt av SSDC

(2022-01-11 09:45)
VOSLT har idag tillsammans med Alemana Dansklubb tagit ett tråkigt men nödvändigt beslut att flytta den planerade tävlingen Stockholm Stars Dance Championship 2022 den 5/2 pga nya restriktioner från Regeringen och FHM.
 

Medlemsavgift 2022

(2022-01-10 11:19)
Faktura på medlemsavgiften för 2022 mejlades ut i förra veckan via Fortnox. Observera att betalning ska ske till ett annat bankgiro. Fakturan ska vara betald senast 31 januari 2022.
 
Utbildningen riktar sig till nuvarande och tidigare aktiva dansare, samt ungdomar och vuxna med danskunskap som vill bli ledare/tränare i Disco på grundläggande nivå.
 
Svenska Danssportförbundets årsmöte håls helgen 23-24 april 2022.
 

Nyheter från Parasport

(2021-12-23 11:16)
Spikad tidplan för den fortsatta inkluderingsprocessen.
 
Uppdatering av reglementsdel BRR med borttagning av West Coast Swing.
 

Postadress:
DK Swing - Danssport
Arabygatan 80
35246 Växjö

Kontakt:
Tel: 047027880
E-post: info@swing.se

Se all info