Hoppa till sidans innehåll

SUPERINSATS i Oskarshamnsbuggen 27/11!

27 NOV 2010 13:00
Vi har aldrig varit med om något liknande tidigare i föreningens historia. När alla var på pallen i Götene så trodde vi att vi hade uppnått något unikt och sedan detta!
  • Uppdaterad: 29 NOV 2010 07:51

Alla våra dansare på pallen igen! Dessutom var de nu ännu fler nämligen sju stycken som representerade föreningen den här gången:

I Bugg Vuxna D vann Niklas Fransson tillsammans med Susanna Theodorsson och fick i och med detta tre nya friska uppflyttningspoäng. De har därigenom nu fem totalt och behöver bara ytterligare ett för uppflyttning till C.

I samma klass som innehöll 19 startande fick Christoffer van Woensel tillsammans med Katerina Arnesson sitt första poäng genom att vara trea! Alltså båda paren på pallen i samma klass. Vilken härlig syn!

Emil Eis och Cornelia Svangård fortsätter sin vandring genom klasserna och var nu tvåa i Bugg Junior C utav 6 startande. De fick därför ytterligare ett poäng har nu tre totalt.

Slutligen blev dessa pars tränare Katrin Svensson tvåa tillsammans med Lars Lundqvist tävlande för Jönköping dansande i Bugg 35+C bland 11 startande. Det innebar deras två sista poäng i klassen och därmed uppflyttning till B-klass.

Vi gratulerar verkligen alla paren till deras fina prestationer och vilken fantastisk dag för hela föreningen.

Postadress:
DK Swing - Danssport
Arabygatan 80
35246 Växjö

Kontakt:
Tel: 047027880
E-post: This is a mailto link

Se all info