Hoppa till sidans innehåll

Historisk succé i Sävsjö 28-29/1!

30 JAN 2012 11:00
I helgen var det tävling både lördag och söndag i Sävsjö arrangerat av Svänggänget. Massor av fina resultat rätt igenom där Sannas vinst i Rock på söndag var lite speciell. Det var föreningens första start och placering i denna disciplin någonsin.
  • Skapad: 30 JAN 2012 11:00

Vi börjar med resultaten från lördagen GP-tävling där Linda Sandström tillsammans med Kenneth Nordström från Brunna Danssportklubb placerade sig på en mycket fin 5:e plats utav 34 startande par i klassen Bugg 35+ B. I samma klass blev Katrin Svensson tillsammans med Lars Lundkvist 8:a och samma placering fick Ingela Roos dansande med Kenneth Welin.

På samma tävling i Bugg Vuxna B gjorde Sanna Theodorsson tillsammans med Filip Söderqvist en fin första tävling då de placerade sig som 11:a utav 48 startande par. I samma klass blev Niklas Fransson dansande med Titti Nygren från Snésteg i Oskarshamn 23:a, också detta i deras första tävling tillsammans.

På söndagen var det så dags för R-tävling och då segrade först Sanna Theodorsson i Rock tillsammans med Mattias Jakopson från Jivers utav tre startande par. Därefter vann också Sanna i Boogie Woogie och då tillsammans med Fabian Rosell som också tävlar för Jivers. I Boogie Woogie blev Cornelia Svangård tillsammans med Mattias Jakopson 4:a i en klass med åtta startande par.

Dessutom blev Cornelia Svangård 2:a tillsammans med Fredrik Lindeberg tävlande för Jivers utav 15 startande par.

Ett fruktsamt samarbete mellan klubbarna som ger det här resultatet. Ett jättestort grattis till samtliga och lycka till framöver.

 

 

 

 

Postadress:
DK Swing - Danssport
Arabygatan 80
35246 Växjö

Kontakt:
Tel: 047027880
E-post: This is a mailto link

Se all info