Hoppa till sidans innehåll

Fortsatt fina framgångar i Nässjö 11/12!

12 DEC 2010 11:57
Den här gången styrdes färden till Nässjö i vinterhalkan. När vi väl kom fram var det full fart på dansgolvet som gällde och föreningens dansare fortsätter att visa framfötterna...!
  • Skapad: 12 DEC 2010 11:57

Hela sex par representerade föreningen den här gången och alla gjorde väldigt bra ifrån sig:

I Bugg Vuxna D vann Niklas Fransson tillsammans med Susanna Theodorsson återigen och fick i och med detta tre nya uppflyttningspoäng. De har därigenom kvalificerat sig för en högre klass, men beroende på det nya tävlingssystemet får vi se var de hamnar.

I samma klass som innehöll 29 startande fick Christoffer van Woensel tillsammans med Katerina Arnesson en mycket fin 7:e placering precis utanför final.

Dessutom gjorde Kenan Harbas och Kim Bölling debut tillsammans i samma klass och dansade till sig en 17:e placering i sin första tävling.

Emil Eis och Cornelia Svangård placerade sig på en fin tredjeplats i Bugg Junior C utav 16 startande. De fick därför ytterligare ett poäng och har nu fyra totalt. Eftersom det är nytt år vid nästa tävling så kommer de automatiskt att starta i vuxenklass.

Dessa pars tränare Katrin Svensson blev tvåa tillsammans med Kenneth Welin den här gången, i Bugg 35+C bland 15 startande. I och med det nya tävlingssytemet så kommer de nästa år att tävla i B-klass.

Slutligen så blev Anton Alexandersson och Lynn Lestander 4:a i Bugg Barn E i deras blott andra tävling tillsammans.

Vi gratulerar verkligen alla paren till deras fina prestationer och ännu en mycket rolig dag för hela föreningen.

Nästa tävling för paren blir i Sävsjö i januari och under tiden blir det fortsatt hård träning för att kunna tävla vidare med gott resultat. 

Postadress:
DK Swing - Danssport
Arabygatan 80
35246 Växjö

Kontakt:
Tel: 047027880
E-post: This is a mailto link

Se all info